VremeaOnLine

Vremea in Targu Mures, Mureș

Prognoza meteo in Municipiul Târgu Mureş Luni, 28 Septembrie, 2020, resedinta judetului Mureș, vremea pe ore in Târgu Mureş azi, maine si pentru 10 si 15 zile.

Parţial noros, la ora 04:15 AM

Parţial noros
celsius

Resimtită 5°

N
S
V
E
  • Vizibilitate de 16 km
  • Vânt din NE 45 °N cu 11 km/h

Nivel UV
scăzut
Precipitatii
0.0 mm
Acoperire cu nori
11%
Punct de rouă
C
Presiune
102 kPa
Umiditate
100%
Directie vânt
NE
Viteză vânt
11 km/h
Rafale vânt
11 km/h

Starea vremii în Târgu Mureş pe ore

Târgu Mureș, mai demult Mureș-Oșorhei, Oșorheiu, Târgul Mureșului este reședința și cel mai mare municipiu al județului Mureș, situat în centrul Transilvaniei istorice, pe ambele maluri ale cursului superior al râului Mureș. Situat în zona central-nordică a României, orașul are ca delimitare geografică râul Mureș și dealul Cornești. Târgu Mureș se învecinează cu comunele Sângeorgiu de Mureș, Cristești, Livezeni, Sântana de Mureș și Sâncraiu de Mureș. De-a lungul timpului a fost centrul cultural, industrial, economic și de educație al Ținutului Secuiesc. Târgu Mureș a fost reședința Scaunului Mureș, Comitatului Mureș-Turda, apoi Regiunii Autonome Maghiare, iar în prezent este reședința județului Mureș și centrul Zonei Metropolitane Târgu Mureș, care cuprinde încă douăsprezece localități în scopul creării de noi oportunități de afaceri, al construcției și amenajării de locuințe și locuri de recreere, al atragerii de investiții mai consistente, și al coordonării mai bune a proiectelor de mediu și infrastructură. Ca mărime orașul este al șaisprezecelea din România și al șaselea din Transilvania. Aici trăiește cea mai mare comunitate maghiară urbană din România.

Astăzi, la noapte și mâine în Târgu Mureş

Predominant noros în timpul zilei cu o maximă de 22°C și o minimă de 10°C în timpul nopții. Vântul va sufla dinspre SE, atingând pe alocuri viteza de 18hm/h.

Prognoza meteo în Targu Mures pe 15 zile

Starea vremii în Targu Mures pe 14 zile ( 15 cu ziua de azi ) a fost actualizată în urmă cu 29 minute.

Orașe pe lângă Târgu Mureş ordonate după distanță.

Sate și comune în apropiere de Târgu Mureş

Toate distanțele sunt măsurate în linie dreaptă ( distanțele efective de călătorie pot diferi).