VremeaOnLine
Cod poștal: 505301

Vremea in Paraul Rece, Brașov

Prognoza meteo in Satul Pârâul Rece Luni, 8 Martie, 2021, sat din judetul Brașov, cod postal 505301, vremea pe ore in Pârâul Rece azi, maine si pentru 10 si 15 zile.

Senin, la ora 05:09 AM

Senin
-8° celsius

Resimtită -6°

N
S
V
E
  • Vizibilitate de 16 km
  • Vânt din ESE 113 °N cu 3 km/h

Nivel UV
scăzut
Precipitatii
0.0 mm
Acoperire cu nori
0%
Punct de rouă
-9°C
Presiune
102 kPa
Umiditate
93%
Directie vânt
ESE
Viteză vânt
3 km/h
Rafale vânt
5 km/h

Pârâul Rece pe hartă

Latitudine
45.51194 ( 45°30'42" )
Longitudine
25.51139 ( 25°30'41" )
Altitudine
999.99 de metri
Populatie
0 de locuitori
Cod poștal
505301

Soarele

Rasare
Apune

Luna

Rasare
Apune

Starea vremii în Pârâul Rece pe ore

Pârâul Rece este o localitate în județul Brașov, Transilvania, România. Stațiune climaterică de interes general, situată la 960 m altitudine, Pârâul Rece este poziționată la confluența dintre Râsnoava si Pârâul Mic, fiind localitate componentă a orașului Predeal. Stațiunea Pârâul Rece este legată de Predeal printr-o șosea modernizată, lungă de 8 km. Este localitate componentă a orașului Predeal, numită și "stațiunea elevilor și studenților". Beneficiind de un cadru natural pitoresc, stațiunea este excelentă, în anotimpul rece, pentru schi, dispunand de aer curat, soare și lumină în tot timpul anului. Există multe oportunitați de explorare a zonei și organizare de excursii și drumeții în orice sezon. Posibile destinații sunt: Sinaia, Castelul Peleș, Cota 1400, Râșnov , Poiana Brașov, Brașov, Prejmer, Hărman, Sighișoara, Făgăraș, Bran, Moeciu, Fundata, Pestera, Cabana Trei Brazi este la ½ oră de mers cu piciorul, iar Poiana Brașov se afla la 5 ore de mers . Predealul este un punct de plecare ales pentru drumeții si ascensiuni montane. Pe Cioplea, telescaunul funcționează în tot cursul anului. Stațiunea Pârâul Rece, destinată tineretului în special, dispune de hoteluri, vile, terenuri de sport, club cu sală de spectacole, bibliotecă, discotecă, pârtii de schi dotate cu teleschi și babyschi. Drumeții se poate face către cabanele din zonă: Trei Brazi, Cabana Secuilor, Diham, Poiana Izvoarelor, Mălaiești, sau traseele din Munții Bucegi. Condițiile climatului stațiunii Pârâul Rece recomandă stațiunea pentru tratarea nevrozelor astenice, stărilor de debilitate, a surmenajului fizic și intelectual, rahitismului, afecțiunilor endocrine, tulburărilor de creștere la copii.

Astăzi, la noapte și mâine în Pârâul Rece

Nori sporadici în timpul zilei cu o maximă de 3°C și o minimă de -7°C în timpul nopții. Vântul va sufla dinspre NNW, atingând pe alocuri viteza de 10hm/h.

Prognoza meteo în Paraul Rece pe 15 zile

Starea vremii în Paraul Rece pe 14 zile ( 15 cu ziua de azi ) a fost actualizată în urmă cu 52 minute.

Orașe pe lângă Pârâul Rece ordonate după distanță.

Sate și comune în apropiere de Pârâul Rece

Toate distanțele sunt măsurate în linie dreaptă ( distanțele efective de călătorie pot diferi).